ניתוח לתיקון פזילה

דיון מתוך פורום  פזילה ועין עצלה

10/07/2016 | 23:35 | מאת: סיגלית

שלום. ביתי בת ה19 עתידה לעבור בקרוב ניתוח לתיקון פזילה בעין ימין בבית החולים איכילוב. רציתי לדעת האם ניתן בניתוח לתיקון פזילה לעשות גם ניתוח לתיקון ראיה (הסרת משקפיים) או שזה תהליך שחופף אחד לשני. ואם לא אז כמה זמן אחרי תיקון הפזילה אפשר לתקן ראייה?. תודה רבה

שלום סיגלית! אין קשר בין ניתוח לתיקון פזילה לבין לייזר להסרת משקפיים וזה לא נעשה בו זמנית. יש להיזהר מלייזר להסרת משקפיים, שכן לעיתים הפזילה יכולה לחזור לאחר הלייזר. כל טוב! ד"ר יגב רונית

מנהלי פורום פזילה ועין עצלה