שרירי עיינים

דיון מתוך פורום  פזילה ועין עצלה

21/04/2016 | 02:47 | מאת: יעקב

שלום אני בן עשרים ואחד בהיותי ילד היה לי פזילה ועין עצלה עשיתי תרגילים אצל אורטופיסתית בערך בגיל 17 התחיל לי תחושה של סחרחורת מי סוג דיזנס שנמשך עד היום וכל הזמן הרגשית מעין כאב ולחץ בעיינים חזרתי לאורטופיסתית וסיפרתי לה ואז הי אמרה לי ששרירי העיינים שלי מאוד חלשים ולדעתה זה יכול לעשות תחושה של סחרחורת וגם כמה אופטמיטריסטים אמרו לי כחה שאלתי האם באמת יכול ליהות שזה הסיבה לסחרחורת בתודה מי רואש

יעקב שלום! פזילה יכולה לגרום אי נוחות ותחושת סחרחורת, במיוחד אם היא בכוון נגדי לכוון הפזילה המקורי. אך, לסחרחורת יש גורמים נוספים ועל כן המלצתי לך להיבדק ע"י רופא עיניים מומחה לילדים ופזילה. כל טוב וחג שמח! ד"ר יגב רונית

מנהלי פורום פזילה ועין עצלה