פזילה וירידה בראייה בעין אחת

דיון מתוך פורום  פזילה ועין עצלה

18/08/2015 | 15:21 | מאת: אוראל

שלום רב, כשהייתי בת שנה וחצי עברתי ניתוח לתיקון פזילה בעין אחת, מאז הייתי במעקבים אך הדבר מעולם לא הפריע לי...כיום אני בת 20 ובחודש האחרון מרגישה כאילו הפזילה חזרה, ראייה פחות טובה וגאילו אני מתאמצת מאוד לראות בעין זאת למרות שאני מרכיבה משקפיים...זה מפריע מאוד ביום-יום כיוון ואני מתקשה להתמקד בבני אדם או אפילו להצטלם. מה לעשות? איזו דרכי טיפול יש? האם ניתוח זה הדבר היחיד שפותר את הבעיה לגמרי? תעזרי לי בבקשה

18/08/2015 | 16:11 | מאת: אוראל

הפזילה בעין אחת-ימין והפזילה כלפי חוץ...אני מרכיבה משקפיים -1.75 בשתי העיניים מקווה שזה מספיק למענה מצידך

שלום אוראל! הינך מציינת ירידה בראיה עם נטייה לפזילה החוצה של עין אחת. יתכן והבעיה נובעת מתת תיקון ע"י המשקפיים. כלומר, באם המספר של המשקפיים גדל, הרי שהגדלת המספר של המשקפיים יכול להקטין את הנטייה לפזילה. עצתי לך, להיבדק ע"י רופא עיניים מומחה לפזילה, אשר יבדוק גם את המשקפיים. כל טוב! ד"ר יגב רונית

מנהלי פורום פזילה ועין עצלה