תיקון עין עצלה בניתוח לייזר

דיון מתוך פורום  פזילה ועין עצלה

09/07/2015 | 20:12 | מאת: איילת

אני בת 25 ומעוניינת לבצע ניתוח להסרת משקפיים אובחנתי מילדותי בעין עצלה עין שמאל מספר 6 צילינדר 1.5 ועין ימין היא החזקה יותר עם מספר 2 וצילינדר 1.5 כאשר אני מרכיבה משקפיים הראיה משתפרת משמעותית אם כי לא נראת כמו 6:6 למרחק גדול מאוד הראיה קצת מטושטשת. חשוב לומר שעם עדשות מגע אני רואה טוב יותר! האם אני מתאימה לניתוח או שבגלל העין העצלה אין לי אפשרות לבצע אותו?

איילת שלום! ניתוח לייזר להסרת משקפיים ניתן לעשות גם בעין עצלה, אלא שכמובן לאחר ניתוח הלייזר לא ניתן לראות יותר טוב מאשר בתיקון של המשקפיים. כמובן שבמקרה של עין עצלה מאוד, כלומר עם ראייה גרועה מאוד, כדאי לשקול האם כדאי לעבור לייזר בעין יחידה . כל טוב! ד"ר יגב רונית

מנהלי פורום פזילה ועין עצלה