התדרדרות בראיה

דיון מתוך פורום  פזילה ועין עצלה

08/12/2014 | 21:00 | מאת: מפחדת

שלום רב אני בת 22 וכבר שנה שיש לי קשיי ראיה לא יציבים. עד לפני שנה ראיתי 6\6 אך בבדיקות חדות ראיה האחרונות 9\6 חדות שלא מצריכה משקפיים. (מספר קטן וגם כי אין שיפור עם משקפיים) היות והדבר מפריע לי נורא בקריאה,מיקוד ובחיי היומיום נשלחתי לFVEPשהראה תגובה אבנורמלית שמתבטאת באמפליטדה נחותה משני העיניים למוח הערפי. שאלתי את הרופא מה זה אומר והוא טען שכנראה שיש לי עין עצלה... האם הדבר הגיוני? איך פתאום בגיל 20 פיתחתי עין עצלה? על מה הדבר עלול להצביע? תודה רבה לתשובתך!

שלום רב עין עצלה אכן מתפתחת בילדות ולא בגיל 20. אך יתכן שהרופא התכוון שהשינויים ב . ישנים או שהראייה היתה גם בעבר פחות טובה VEP מכוון שאת מתארת גם קושי במיקוד יתכן וכדאי לפנות לאורטופטיסטית. בכל מקרה אולי תפני לרופא נוסף לחוות דעת נוספת. בברכה דר ליכטר

02/03/2015 | 13:13 | מאת: test

test

מנהלי פורום פזילה ועין עצלה