פזילה חיצונית

דיון מתוך פורום  פזילה ועין עצלה

01/12/2014 | 11:56 | מאת: ליאת

שלום בני בן 5 וחצי סובל לעיתים מפזילה חיצונית בעין אחת לאחרונה הותאמו לו משקפיים במספר של מינום 1 וחצי בכל עין האם משקפיים הם הפיתרון לפזילה או זה מצב המחייב ניתוח עד מתי כדאי לחכות ולהימנע מניתוח? מה הסיכונים בו? תודה

שלום ליאת! משקפי מינוס יכולים לתקן לעיתים פזילה החוצה. באם הם מתקנים את הפזילה אזי אין צורך בניתוח. לכל ניתוח סיכונים, שבכללם סיכוני ההרדמה, ואם אין צורך בכך, אז אשרכם. כל טוב! ד"ר יגב רונית

מנהלי פורום פזילה ועין עצלה