טיפול פזילה במבוגרים

דיון מתוך פורום  פזילה ועין עצלה

21/02/2024 | 15:53 | מאת: אופיר

שלום, בת זוגתי (גיל 34) סובלת מפזילה ומעוניינת לטפל בה, תחילה בטיפולים שמרניים בעדיפות גבוהה, ואם זה לא אפקטיבי היא תשקול טיפול ניתוחי. השאלה האם ישנה אפשרות לטפל בגיל מבוגר? בנוסף, אנחנו פשוט לא מצליחים למצוא בשום מקום מרפאה מומלצת (בעדיפות בהסדר עם קופ״ח כללית, אך גם פרטית) שאכן מתמחה בטיפול במבוגרים באזור המרכז, רק טיפול בילדיםף אנו דיי אובדי עצות, נשמח לקבל המלצה למרפאה\רופא כזו שנותנת טיפול כזה. תודה רבה מראש,

שלום רב! כמובן שגם מבוגרים עם פזילה יכולים לקבל טיפול לפזילה. מכיון שאתם מעוניינים במרכז הארץ, אתם יכולים לחפש בגוגל רופא מומחה לילדים ופזילה ולקבל את רשימת הרופאים. כל טוב ובהצלחה! ד"ר רונית יגב

מנהלי פורום פזילה ועין עצלה