שאלה לגבי ניתוח לתיקון סוג פזילהנ מסויים

דיון מתוך פורום  פזילה ועין עצלה

19/07/2023 | 02:38 | מאת: א

שלום רב יש לי שאלה נולדתי עם פזילה כלפי פנים מתחלפת פעם בעין ימין ופעם בשמאל זה לא בעין אחת זה משתנה בעין שאני בוחר להתמקד בה בעזרת המוח למשל אני יכול להסתכל על אובייקט ולהחליט בעצמי באיזה עין להשתמש בשמאל או בימין עם אני משתמש בימין אז שמאל פוזלת ועם בימין אז שמאל לא ניתן להשים פריזמות לא עברתי ניתוח לתיקון פזילה אבל כשהיה אצלי אופטרמיסט הוא אמר לי שמה שיש לי זה סוג פזילה נדירה כלפי פנים שלא בטוח שניתוח יעזור או שלא כדאי האם יש מקרים כאלה ? או שכל סוג פזילה ניתן לתקן גם מתחלפת וכו ? איני סומך כלכך על מה שנאמר כי בכל לא שמעתי זאת מרופא מומחה לפזילה

שלום רב! קרוב לודאי שניתן לתקן את הפזילה שלך. ולכן, המלצתי לך היא לפנות לבדיקה ע,י רופא עיניים מומחה לפזילה. כל טוב ובהצלחה! ד"ר יגב רונית

מנהלי פורום פזילה ועין עצלה