שאלה לגבי אורות מהבהבים מצעצוע בסמוך לעיניים

דיון מתוך פורום  פזילה ועין עצלה

02/04/2023 | 10:49 | מאת: לי

שלום. בני בן 7. אתמול בערב קיבל במסיבה שרשרת פלסטיק שכשלוחצים על כפתור, מהבהבים בתוכה אורות בצבעים כחול, אדום, ירוק. לא שמנו לב, ובבית הוא הוציא את המנגנון המהבהב עם המנורות - מנורות קטנטנות וכל המנגנון בגודל של מטבע. הוא החזיק את זה קרוב לעיניו מתחת לשמיכה כשהאורות מהבהבים. אני לא מבינה בדברים האלו..יודעת שלייזר יכול לפגוע באופן בלתי הפיך בעין. אין לי מושג איזה סוג אור/מנורות אלו. ולכן נלחצתי. האם יש סכנה לפגיעה בעין? האם צריך ללכת לבדוק? הבוקר מתנהל כרגיל ולא מתלונן. תודה.

שלום רב! משחק עם אורות מהבהבים, קרוב לודאי שהוא לא לייזר. את יכולה לבקש מבנך לכסות כל פעם עין אחת ולשאול אם הוא רואה טוב בכל עין. אם הוא רואה טוב, אז אין בעייה. כל טוב ומועדים לשמחה! ד"ר יגב רונית

מנהלי פורום פזילה ועין עצלה