ראייה דו-עינית - תלת מימד

דיון מתוך פורום  פזילה ועין עצלה

07/03/2023 | 21:25 | מאת: שואל

היי יש לי פזילה שגילו אותה בגיל מאוחר 22.. פזילה חוצה דו עינית עשו לי את המבחן לראייה דו עינית עם הציורים ולא הצלחתי...למרות שלא ראיתי כפול כי יש לי פזילה לסירוגין הרופא אמר לי שאין לי ראייה דו עינית fusion (תלת מימד) וכנראה שמעולם לא הייתה לי... המשפט האחרון לא ברור.. האם הפזילה התחילה בגיל מאוחר האם זה בהכרח אומר שמעולם לא הייתה לי ראייה בתלת מימד?

שלום רב! נא ראו תשובתי בשאלה קודמת. בברכה, ד"ר יגב רונית

שלום רב! המלצתי היא להיבדק ע"י רופא עיניים מומחה לילדים ופזילה, ע"מ לקבל תשובה מדויקת עבורך. בברכה, ד"ר יגב רונית

מנהלי פורום פזילה ועין עצלה