זוית פזילה לאחר אבחון

דיון מתוך פורום  פזילה ועין עצלה

07/03/2023 | 13:59 | מאת: דנה

שלום יש לי פזילה מולדת היתי אצל רופא והוא איבחן שיש לי איזוטרפיה של 20 עד 25 אולי זה זיות לא כל כך הבנתי ותנועות מלאות בשני העינים הןמלץ על ניתוח כמה אחוז הצלחה יש בניתוח על רקע זה והאם לייזר להסרת משקפים יכול להחזיר פזילה תודה החדות ראיה בשני העינים 6/7.5 עין שמאל הןא רשם הדומימנטית עם משקפים לא מבחינים כלל בפזילה גם בלי

שלום רב! מכיוון שאת לא רואה פזילה עם (וללא) משקפיים, הרי שאין סיבה לעבור ניתוח פזילה. יפזילה שמתוקנת ע"י משקפיים, אין לנתח שכן יכולה להופיע בהמשך פזילה החוצה. ישנם מצבים שלמרות העדר פזילה נראית לעין, אין ראיית תלת מימד -מצב הקרוי מיקרו-סטרביזמוס. ע"מ לבדוק האם אף פעם לא היתה לך ראיית תלת מימד יש לבדוק את הסטראופסיס עם התיקון הפריזמטי. כל טוב! ד"ר יגב רונית

09/03/2023 | 12:21 | מאת: דנה

הרופא רשם לי שיש אבחנה של פזילה הוא רשם לי שמאל קל של היזוטרופיה משו כזה .. וכן המליץ לנתח השאלה אם זה לא יעשה לי פזילה אחרת החוצה למשל..

מנהלי פורום פזילה ועין עצלה