בדיקת ראייה גיל שלוש וחצי

דיון מתוך פורום  פזילה ועין עצלה

27/02/2023 | 23:02 | מאת: גלעד ועדי

שלום, ערכנו בדיקה לבתנו בת השלוש וחצי לראייה ונמצא שהיו הפרשים בין שתי העיניים וכדי למנוע חלילה עין עצלה, הומלץ לשים משקפיים, היו הפרשים בין הבדיקה הראשונה לשנייה שנערכה לאחר חודש אצל רופאת עיניים אחרת ( רצינו חוו"ד נוספת), תוצאות הבדיקות הן כלדקמן: O.D sph +0.5 q cyl -0.75 Axis 180 O.S sph +2.00 cyl 0.75 axis180 תוצאות הבדיקה שלאחר חודש לערך מבדיקה זו אצל רופאה אחרת: O.D cyl -0..5 axis 130 O.S +1.50 ענית לנו תשובה בפורום : מצרף את תשובתך: המלצתי לא לרכוש משקפיים בשלב זה ולהיבדק בעוד כחצי שנה ע"י רופא עיניים ילדים . ורצינו לשאול האם בחצי השנה הזו שאנו ממתינים לבדיקה חוזרת אין חשש שתתפתח עין עצלה תודה רבה

שלום רב! כפי שציינתי בשיחה טלפונית, ניתן לבצע בדיקה לאחר חצי שנה. כל טוב! ד"ר יגב רונית

מנהלי פורום פזילה ועין עצלה