אורטופטיקה

דיון מתוך פורום  פזילה ועין עצלה

06/02/2023 | 11:32 | מאת: אביחי

בסיכום ביקור אורטופטיקה נרשם , " קיימת AHP amal tilt to right שנראה גם בתמונת רשיון " . מה אומר המושג הזה ? האם זה מצביע על בעיה בעיניים ? תודה .

אביחי שלום! AHP משמעו תנוחת ראש אבנורמלית ABNORMAL HEAD POSITION במקרה זה התנוחה היתה של הטיית ראש לימין ונראתה גם בצילום של הרישיון.להטיית ראש יכולות להיות סיבות שונות ובכללן פזילה, ניסטגמוס, בעיית שרירי צואר ועוד. כדאי שתשאל את מי שבדק אותך לסיבתו. בברכה, ד"ר יגב רונית

מנהלי פורום פזילה ועין עצלה