ניתוח פזילה בעיין אחת

דיון מתוך פורום  פזילה ועין עצלה

22/01/2023 | 08:17 | מאת: ערן

שלום, בן 45 - נבדקתי אצל רופא עיניים עקב פזילה פנימה באחת העיניים כבר כמה שנים. המליץ על ניתוח פזילה עם תפרי התאמה. אני פחות חושש מהניתוח עצמו אלא מתופעות לוואי אחכ כמו ראייה כפולה, שימוש במשקפי פריזמה וכו.. וכיצד המוח מתרגל למצב החדש?

שלום רב! חששך מובן. בפזילה כשלך יש יתרון לתיפרי ההתאמה ולהקטנת הסיכון לראייה כפולה. כל טוב ובהצלחה! ד"ר יגב רונית

24/01/2023 | 08:06 | מאת: ערן

תודה, האם יכולה להעריך סטטיסטית מה אחוז המטופלים שצריכים ניתוח נוסף כי גם תפרי ההתאמה לא עזרו במניעת ראיה כפולה?

שלום רב! שאלה זאת עליך להפנות לרופא שבדק אותך וינתח אותך. בברכה, ד"ר יגב רונית

מנהלי פורום פזילה ועין עצלה