עין עצלה במציאות מדומה

דיון מתוך פורום  פזילה ועין עצלה

17/12/2022 | 18:36 | מאת: דין

שלום, יש לי עין עצלה, אני עשיתי ניתוח לקיצור השריר, אני מניח שזה עבד, אין בעיקרון פזילה אלא אם כן אני עייף. אני שוקל לקנות את virtual reality - מציאות מדומה (מכשיר ששים ורואים דברים כאילו זה ממש שם) רציתי לשאול, האם זה יעבוד בשבילי מאחר ויש לי עין עצלה, האם אני אראה כמו כולם או שעדיף לי לא לקנות את זה?

שלום רב! ע"מ להנות מיתרונות המציאות המדומה צריך שתהיה ראיית תלת-מימד. באם יש לך ראיית תלת מימד (סטריאופסיס), תוכל להנות מכך בזמן שאין לך פזילה. בבדיקתך אצל הרופא המנתח או האורטופטיסט תוכל לברר האם יש לך ראיית תלת מימד. כל טוב! ד"ר יגב רונית

מנהלי פורום פזילה ועין עצלה