אשמח לשמוע את דעתכם.

דיון מתוך פורום  פזילה ועין עצלה

24/10/2022 | 08:08 | מאת: עינת

שלום, בני בן 7 במעקב רופא עיניים מגיל שנה וחצי. עם משקפיים. רושמת את תוצאות הבדיקה האחרונה לפני כחודשיים: מעקב אניזומטרופיה מרכיב ברצון ללא פזילה מרכיב משקפיים מגיל שנה עין ימין 00 עין שמאל + 2.75 בהרחבה קרקעיות תקינות. רפרקציה בעין ימין +2.0 בעין שמאל + 5.0 ממשיך המשקפיים. אורטורפיסט ימין 6/6 חלקי שמאל 6/9+ לקריאה יאגר 1 בשתי העיניים ללא פזילה טיטמוס 3/3 תנועות מלאות קונברגנציה טובה ראיית צבעים תקינה מעקב עוד חצי שנה ולשאלתי: בגיל 3 המליצו על רטיה לשעתיים ביום, היה קשה מאוד ולא צלח. הרופאה לא המליצה להמשיך עם רטיה. לאחרונה אני מוטרדת שאנחנו לא מפספסים את חלון ההזדמנות. האם לאור הבדיקה היית ממליץ לשים רטיה? הילד בוגר וישתף פעולה. האם לילד יש עין עצלה? אשמח להסבר.

שלום רב! הבדיקה סה"כ תקינה. כי +6/9 זאת חדות ראייה טובה. כמובן שיש להקפיד על המשך הרכבת המשקפיים ומעקב. כל טוב! ד"ר יגב רונית

מנהלי פורום פזילה ועין עצלה