אקסופוריה הגדלה לקרוב

דיון מתוך פורום  פזילה ועין עצלה

25/08/2022 | 12:29 | מאת: נועם

שלום , אני סובל מכאבי ראש לאחר קריאה ממושכת. ניסיתי תרגילי עיניים ומשקפי פריזמות אך עדיין אין שיפור משמעותי . נאמר לי כי אני סובל מחולשת קונברגנציה עקב אקסופוריה הגדלה לקרוב . רופא עיניים מומחה לפזילה אמר לי שניתוח הפזילה יכול לגרום לכפל ראייה . מה עוד אפשר לעשות כדי לפתור את בעיית כאבי הראש ( האם פילטרים מסויימים למשקפיים יכולים לעזור ). ואיך ייתכן שבישראל 2022 אין פיתרון אידיאלי לחולשת קונברגנציה ?

שלום רב! תרגילים לחיזוק הקונוורגנציה יכולים לעזור. פתרון נוסף הוא משקפיים לזמן קריאה (הכוונה למשקפי פלוס). המלצתי לך ללכת להיבדק ע"י רופא עיניים מומחה לפזילה להיבדק. כל טוב! ד"ר יגב רונית

מנהלי פורום פזילה ועין עצלה