כיסוי עין ברטייה כפיתרון קבע

דיון מתוך פורום  פזילה ועין עצלה

05/07/2022 | 22:49 | מאת: משה

שלום , יש לי חולשת קונברגנציה , כתוצאה מ intermittent exotropia . מתבטא בכאבי ראש לאחר קריאה ממושכת . ( אין לי כפל ראייה) . 1.האם כיסוי של אחת העיניים ברטייה בזמן הקריאה יכולה להקל על כאבי הראש ? 2. האם כיסוי העין ברטייה , באופן קבוע יכול להזיק ולהגדיל את זווית הפזילה ?

שלום רב! לא ציינת את גילך. כדאי להיבדק ולראות מה הרפרקציה שלך. יתכן ומשקפי פלוס בעת קריאה, יקלו עליך. סגירת כל עין לסירוגין, יכולה אף היא לעזור לעיתים באינטרמיטנט אקסוטרופיה. כל טוב! ד"ר יגב

מנהלי פורום פזילה ועין עצלה