נוירוויזן

דיון מתוך פורום  פזילה ועין עצלה

14/02/2022 | 19:12 | מאת: שם

שלום, 1) האם נוירוויזן יכול להזיק במקרים מסויימים? 2) באלו מקרים התכנה עוזרת לשיפור ראייה מקרוב? ישנם מקרים שזה מאוחר מדי? תודה

שלום רב 1. כמעט ואין סיבוכים, במקרה של פזילות גדולות עלול לגרום לכפילות ראיה, אך בדכ פזילות גדולות לא מתאימות לטיפול, ולא יעברו הטיפול. במקרים של אפלפסיה יתכן והגרויים עלולים לגרום להתקף, גם מטופלים עם אפלפסיה לא מתאימים לטיפול. 2. הטיפול משפר את הקונטרסט סנסיטיביטי ובכך את חדות הראייה גם לקרוב... וזה בעקר במספרים נמוכים לקרוב... ובעצם יכול להרחיק את הזמן למשקפי קריאה. בברכה ובכל טוב דר' ליכטר

מנהלי פורום פזילה ועין עצלה