תרגילים

דיון מתוך פורום  פזילה ועין עצלה

05/01/2022 | 18:14 | מאת:

שלום, מבוגר עם עין עצלה אלו תרגילי עיניים ניתן לעשות במקרה של hypotropia? אלו תרגילי עיניים ניתן לעשות במקרה של hypertropia? אלו תרגילי עיניים ניתן לעשות במקרה של alternative suppression? אלו תרגילי עיניים ניתן לעשות במקרה של diplopia? תודה תודה

שלום רב! אתה מציין שאתה מבוגר עם עין עצלה. תרגילים לא עוזרים לעין עצלה. המלצתי לך היא להיבדק ע"י רופא עיניים מומחה לילדים ופזילה ע"מ לאבחן את בעייתך, ולפיכך הטיפול בה. כל טוב! ד"ר יגב רונית

07/02/2022 | 11:33 | מאת:

אולי יש פזילה מספיק אורתופטיסט?

מנהלי פורום פזילה ועין עצלה