נורוויזן

דיון מתוך פורום  פזילה ועין עצלה

14/12/2021 | 14:48 | מאת: שם

שלום, מהם כל המקרים אשר אינם מתאימים לטיפול בנורוויז'ן? והאם ניתן לטפל בהם לפני ואז להיות מתאימים לנוירוויזן? אם כן מה נדרש? תודה

הי פזילות גדולות, חדות ראיה ירודה, כפילות ראייה, לא מתאימים לטיפול בנוירוויזן. אם ניתן לטפל בכך..(ניתוח או אחר..) ולא יופיעו, אזי ניתן יהיה לשקול טיפול נוירוויזן. הרבה בריאות וראייה טובה דר' ליכטר

28/12/2021 | 14:01 | מאת: שם

תודה. 1. מה גודל הפזילות המינימליןת בהן לא מטפלים בנוירוויזן? 2. כיצד ניתן לטפל בכפילות ראייה? 3. באלו מקרים מבצעים ניתוח? האם במקרה של עין עצלה ופזילה קלה שלא מבחינים בה ללא בדיקה יש טעם לעשות ניתוח? איך אפשר לדעת? תודה

28/12/2021 | 14:03 | מאת: שם

אציין כי השאלות הנ"ל מתייחסות למקרים של גילאים מבוגר

שלום רב, 1. לא מטפלים מעל 8 2. על ידי ניתוח או פריזמות 3.אני מציעה לך להבדק ולהתיעץ עם רופא עיניים ילדים ופזילה. בהצלחה וכל טוב

התשובות זהות גם בגיל מבוגר בהצלחה וכל טוב

29/12/2021 | 18:08 | מאת: שם

אם יש פזילה קלה אבל יש קצת דיפלופיה מטפלים בנוירוויזן? תודה

29/12/2021 | 18:11 | מאת: שם

תודה. במקרה של עים עצלה. האם יש חדות ראיה שהיא טובה מדי למקרה של טיפול בנוירוויזן? אם כן אשמח לדעת מהי. תודה.

מנהלי פורום פזילה ועין עצלה