פריזמה ונוירוויזן

דיון מתוך פורום  פזילה ועין עצלה

01/12/2021 | 18:09 | מאת: c

שלום, אם אין הרגשה של כפל ראיה, האם צריך בכ"ז לנוירויויזןמשקפי פריזמה? ומה אם לא רוצים לעשות פריזמה, התכנה יכולה לעזור? מתי צריך משקפי פריזמה? תודה

שלום רב משקפי פריזמה עושים כשיש כפילות בראייה. אם אין כפילות בראייה אין צורך במשקפי פריזמה. אם אין כפילות בראייה ניתן לעשות טיפולי נוירווזן עם משקפיים תואמות, אם יש צורך. אם יש כפילות בראייה- טיפול נוירווזן אינו מתאים. בברכה בבריאות טובה וראייה טובה. דר' ליכטר

מנהלי פורום פזילה ועין עצלה