נוירוויזן משקפיים פריזמה

דיון מתוך פורום  פזילה ועין עצלה

24/11/2021 | 19:17 | מאת: נוירוויזן םריזמה

שלום, איזה משקפיים חשוב לעשות ליעילות התכנה של נוירוויזן? לנוירויויזן צריך משקפי פריזמה? ומה אם לא רוצים לעשות פריזמה, התכנה יכולה לעזור?

שלום רב, כיום ניתן לשפר את הראייה בעין עצלה במבוגרים ע״י שיטה ולא פולשנית הנקראת נוירוויזן והיא שיטת תרגול המעוררת את הנוירונים במרכז הראייה במוח לראייה טובה יותר, ועל ידי כך מתקבל שיפור בחדות הראייה המרחבית ( תלת מימדית) והראייה הניגודית. כדי לוודא אם ניתן לבצע את הטיפול יש לעבור בדיקה לפני: יש צורך בחדות ראייה לפחות חלקית– כדי לראות את הגירויים, לשלול פזילה גדולה.. ועוד וזאת בכדי לדעת אם הטיפול יכול להתאים. לאחר בדיקה מקיפה, ובמידה ומתאים., ניתן לבצע את התרגול בבית לאחר התאמה לתפקודי הראייה המותאמים לך. ניתן לקבוע בדיקת התאמה בטלפון *3122 ברשת עיניים. בברכה ובכל טוב דר' ליכטר

30/11/2021 | 17:04 | מאת: c

מתי צריך משקפי פריזמה. מתי אפשר לעבוד עם התכנה ללא משקפי פריזמה.תודה

מנהלי פורום פזילה ועין עצלה