איך אפשר להוכיח על בעיה שלא טופל כבעיה פסיכיאטרית

דיון מתוך פורום  פזילה ועין עצלה

02/11/2021 | 17:20 | מאת: לוברבום

שלום וברכה אני בת 29 יש לי כמה בעיות בעיניים שלא טופל בעבר לאחרונה התחילו להגיד לי שרואים שנראה לאנשים שהבעיה היא נובעת השם ישמור מי ocd וזה לא נראה לי קשור זה היה נראה לי קשור יותר לבעיה של הזנחה ואי טיפול קרוב לכמה שנים השאלה שלי היא איך אפשר להוכיח על זה שזה לא קשור לבעיה של ocd (הרי אני חווה על עצמי ובשרי בחודש האחרון בעיה בריאה שנובע אך מי רק של הזנחה שהרופאים לא טפלו...) איך אפשר להוכיח על זה שמצריך טיפול נכון בעיניים ולא אצל פסיכיאטר אני רוצה גם להדגיש שלפני בערך שנתיים הלכו איתי לפסיכיאטר כדי להוכיח שהצב נובע השם ישמור מי בעיה של ocd כשהבעיה היא באמת בעיה ענקית ואמיתית מי בעיה בראיה שלא טופל כל השנים כשאני כבר מי אז בלי טיפול עם לפחות 7 מיפוי קרנית אחד אחרי השניה שלא טופל תודה רבה אשמח לקבל פתרון וכמה שיותר מהר תודה רבה

שלום רב! אין קשר בין בעיית עיניים ל-OCD. המלצתי לך היא ללכת לרופא עיניים ולהיבדק. כל טוב! ד"ר יגב רונית

מנהלי פורום פזילה ועין עצלה