בדיקת ראיה אצל אופטומרטיסט לצורך חידוש מרשם

דיון מתוך פורום  פזילה ועין עצלה

21/10/2021 | 14:55 | מאת: לוברבום

שלום וברכה אני בת 28הייתי פגית כשהייתי קטנה ויש לי גם קוצר ראיה גבוה בעבר נתנו לי מספר במשקפיים לא נכון וגם אין בזה כמעט פריזמות לקרוב בגלל פזילה פנימה שתמיד היה לי בתור ילדה קטנה ויש לי שאלה לפני כמה חודשים עשיתי בדיקת ראיה אצל אופטומרטיסט שניסה לעזור לי עם מספר יותר נכון כדי שהעיניים תוכלו להתמקד נכון השבוע התחלתי להרגיש אתזה ממש במוחש פשוט העינים שלי לא רוצים להתמקד עם המשקפיים בגלל שאין פריזמות בהם.. לפני חודשיים לקחתי טיפות סטוראידים שנתנו לי בגלל דלקת לחמית אלרגית שלא עוברת כבר שנה דיברתי עם הרופא עיניים והוא אמר לי שאני צריכה בדיקה חוזרת כדי לבדוק את הלחץ בעין וגם בדיקת קטרקט אבל זה כבר עבר לפחות חודש מי אז שלקחתי אותה ועכשיו אני לא לקוחת כלום אבל נהיה לי החמרה בגלל שאני לא לוקחת כלום יש לי כבר תור לרופא עיניים ביום ראשון מה אני צריכה לעשות קודם האם ללכת לרופא עיניים לבדוק את המצב ואז הוא ישלח אותי לאוטפטומרטיסט כדי לעשות משקפיים חדשים תודה רבה

שלום רב! הכי טוב ללכת להיבדק ע"י רופא עיניים מומחה לפזילה. הוא יכול גם לבדוק את העיניים, הלחץ, הפזילה והמשקפיים. כל טוב! ד"ר יגב רונית

מנהלי פורום פזילה ועין עצלה