עין שנסגרת לבד על חשבון עין פוזלת מה אפשר לעשות

דיון מתוך פורום  פזילה ועין עצלה

21/08/2021 | 23:01 | מאת: לוברבום

שלום וברכה אני צריכה להזמין באופטיקה משקפיים במשקפיים האלה עשיתי גם פריזמות בעיקר מי קרוב כי העין שלי יש פזילה פנימה הבעיה היא שבגלל שהעין לא יכול להתמקד מי קרוב בגלל הפזילה היא נעצמת מעצמה האם אם אני יעשה את המשקפיים ואני ילך עם זה כמה חודשים ה יעזור לי לפזילה תודה רבה

שלום רב! אם המשקפיים לא עוזרים בהתחלה, אין טעם להרכיבם חודשים... כדאי להיבדק ע"י רופא עיניים מומחה לילדים ופזילה ע"מ לקבל המלצה. בברכה, ד"ר יגב רונית

מנהלי פורום פזילה ועין עצלה