שאלות לגבי תוצאות ניתוח

דיון מתוך פורום  פזילה ועין עצלה

11/07/2021 | 00:49 | מאת: תמי

שלום,בתי בת ה12 עברה ניתוח לתיקון פזילה חיצונית בעין אחת לפני שלושה ימים. הניתוח הצליח בעין שטופלה אבל נראה שעתה העין השניה מעט בורחת. האם יש אופציה שהמצב של העין השניה יחזור למצב הקודם,התקין, כשהמוח יתרגל לתיקון הפזילה שנעשה? האם ניתן לשים רטייה או לעשות תרגילים לתיקון העין השניה? זה יסייע כדי להימנע מניתוח נוסף? בתודה מראש על המענה

שלום רב! את השאלה יש להפנות למנתח שמכיר את בתך. ויש לו את הנתונים של חדות הראייה, כיוון הפזילה, הרפרקציה (מספר המשקפיים, דרגת הסטראןפסיס וכו'.. בעיקרון, העיניים מקושרות בתנועתיות, וניתן לדמות זאת למושכות של עגלה עם סוס. כל טוב ובהצלחה! ד"ר יגב רונית

מנהלי פורום פזילה ועין עצלה