הסרת משקפיים בלייזר לאחר ניתוח פזילה

דיון מתוך פורום  פזילה ועין עצלה

28/06/2021 | 01:36 | מאת: אביעד

שלום היום אני בן 32 ואני מעוניין בהסרת משקפיים בלייזר עשיתי בדיקת התאמה ואמרו לי שאני יכול לעשות הסרת משקפיים בשיטה הקלה והמהירה החלמה תוך יום אחד רק שאני קצת חושש כי בגיל 15 עשיתי ניתוח לתיקון פזילה שהייתה מעט חמורה וכיום בגדול אין לי פזילה, רק במקרים בהם אני מוריד את המשקפיים ואז אני לא ממוקד טוב אם אני מול המראה אני רואה שהעין בורחת מעט הצידה אבל עם משקפיים זה לא קורה בבדיקת התאמה רשמו לי שיש לי פזילה קטנה ורשמו שאחרי הניתוח להסרת משקפיים יתכן שהפזילה עלולה להחמיר או להישאר בעיניה ללא קשר לתוצאות הניתוח האם אני צריך לחשוש או אפשר לעשות את הניתוח ללא דאגה אשמח לתשובה בהקדם תודה רבה

ניתן לנסות לחקות את המצב לאחר ניתוח על ידי הרכבת עדשות מגע בשתי העיניים. בהרכבת עדשות מגע למשך כשבוע תוכל לדעת האם הפזילה מחמירה או שאתה מסתדר טוב ורואה טוב. נסיון זה המנסה לחקות את המצב לאחר ניתוח, יכול לעזור לך להחליט. בהרבה הצלחה ובבריאות טובה דר' ליכטר

מנהלי פורום פזילה ועין עצלה