כיסוי עין אחת לתקופה של שלושה שבועות

דיון מתוך פורום  פזילה ועין עצלה

10/02/2021 | 17:17 | מאת: בנימין

שלום, אני בן 27, סובל מקרטוקונוס ופזילה. נכנס עכשיו לתקופת מבחנים וקשה לי מאוד לקרוא יחד עם הפזילה כי שתי התמונות 'רוקדות' אחת על השניה. רציתי לשאול, האם כיסוי של עין אחת (שגם ככה לא רואה טוב בגלל הקרטוקונוס) לתקופה של כשלושה שבועות עלול לגרום לה נזק נוסף. תודה רבה!

שלום רב! אם כפילות הראייה מפריעה לך אתה בהחלט יכול לסגור עין אחת. באם תרגיש שהפזילה התגברה, תוכל בהמשך לסגור את העין הטובה. כל טוב ובהצלחה במבחנים. ד"ר יגב רונית

מנהלי פורום פזילה ועין עצלה