עין פוזלת

דיון מתוך פורום  פזילה ועין עצלה

23/11/2020 | 11:43 | מאת: רונית

שחום בת 55 שמתי לב כבר לפני זמן מה שעין שמואול מעט פונה לכיוון האף לא התיחסתי עד שבוקר טחד ראיתי שעין שמואול פוזלת לגמרי לכחוון האף והתחלתי לראות כפול בשתי העיניים גם ככה מרכיבה משקפיים לרחוק וקרוב הייתי אצל רופא עינייםן ששלל דברים ואמר שאני צריכה משקפיים מיוחדות שיאפשרו לראות טוב למרות הפזילה רציתי את דעתך בענין ולגבי משקפיים האם אפשר לעשות משולב יעם עדשות שיהיו כהות שלא יראו את הפזילה אשמח לתשובה

שלום רב! ראשית, אם הפזילה חדשה יש לעשות ברור לסיבתה. לגבי הטיפול בפזילה, זה קשור לסיבתה. לכן, המלצתי לפנות לרופא עיניים בהקדם לבדיקה. בברכה, ד"ר יגב רונית

מנהלי פורום פזילה ועין עצלה