מדבקות עדינות לעין עצלה

דיון מתוך פורום  פזילה ועין עצלה

13/09/2020 | 13:27 | מאת: יעל

האם יש מדבקות עדינות לעין עצלה שיותר קל להסיר אותם?

שלום יעל! אפשר לנסות את המדבקות של אורטופד.ORTHOPAD אפשרות נוספת זה לשים רטיית בד מעל המשקפיים -במקרה שמדובר בילד גדול עם בהצלחה! ד"ר יגב רונית

שלום יעל! אפשר לנסות את המדבקות של אורטופד.ORTHOPAD אפשרות נוספת זה לשים רטיית בד מעל המשקפיים -במקרה שמדובר בילד גדול עם משקפיים. בהצלחה! ד"ר יגב רונית תגובה

13/09/2020 | 23:59 | מאת: יעל

מדובר הילד בן 3 עם עין עצלה שכמעט הוא לא משתמש בה (עם מספר 11 במשקפים). ולכן יש לו גם משקפים הנוסף לרטיה. ניסינו רטיה מבד אבל בגלל שהוא כמעט לא רואה עם הרטיה הוא מנסה למצא דרך להציץ מלמטה או מלמעלה. רציתי לברר האם יש חשש שאם הוא מוצא פתח צר להציץ מדי פעם האם זה עלול להזיק לעין הטובה שמתאמצת.

מנהלי פורום פזילה ועין עצלה