ניתוח פזילה למבוגרים

דיון מתוך פורום  פזילה ועין עצלה

04/06/2020 | 10:59 | מאת: הילה בר

אשמח לדעת מה ההמלצה כיום לניתוח פזילה במבוגרים (פזילה שהתגלתה בגיל 30 פלוס) ניתוח עם תפרי התאמה או תפרים רגילים? מומחה שהתייעצתי עמו אמר כי הוא מבצע רק את הניתוח הרגיל ללא תפרי התאמה, רוצה לדעת האם יש סיכוי להשפעה על אחוזי ההצלחה. תודה!

שלום רב! יש עבודות שמראות שאחוז ההצלחה גבוה יותר עם תיפרי התאמה. אך יש לכך גם מיגבלות, בהצלחה! ד"ר יגב רוננית

07/06/2020 | 13:46 | מאת: הילה בר

תודה רבה על התגובה! תוכלי לפרט בקצרה את המגבלות? כיצד אמורים לבחור שיטת ניתוח?

מנהלי פורום פזילה ועין עצלה