האם כדאי לעבור ניתוח פזילה

דיון מתוך פורום  פזילה ועין עצלה

11/05/2020 | 00:27 | מאת: עינת

הי, בחמש השנים האחרונות סובל מבעית מיקוד ראיה בין שתי העיניים בנוסף למשקפיים. הפזילה גורמת לי סבל רב כיוון שללא משקפיים אני רואה כפול. יש לי 12 פריזמות לרחטק. שוקלת האם לעשות ניתוח. זה גורם לי עוגמת נפש רבה. בכלל כל עניין הראיה מציק ומפריע בעיקר כיוון שבשנתיים האחרונות יש מספר לקרוב ולרחוק.

שלום רב! לא ניתן לתת תשובה לשאלה מבלי לבדוק אותך. יש לדעת שפריזמות מקבעות את הפזילה. המלצתי לך להיבדק ע"י רופא עיניים מומחה לילדים ופזילה ע"מ להגיע לפתרון הבעייה. כל טוב טוב ובהצלחה! ד"ר יגב רונית

מנהלי פורום פזילה ועין עצלה