עין קטנה אחרי ניתוח פזילה

דיון מתוך פורום  פזילה ועין עצלה

23/01/2020 | 14:12 | מאת: עידן

שלום, בתי בת השנתיים עברה ניתוח לתיקון פזילה. עבר חודש וחצי ולא נותר סימן. הניתוח לא הצליח - תת תיקון. אך מה שמדאיג אותנו הוא שאחת העיניים הפכה קטנה יותר. הרופא אמר שאולי נפוחה מהניתוח ושנחכה. בעיני נראה שהעין נהיתה קטנה ככל שהזמן עובר, וכלל איננה נפוחה. אילו עוד סיבות יכולות לגרום לכך והאם כדאי ללכת לרופא אחר? תודה מראש

שלום רב! הכי נכון זה לפנות עם השאלה למנתח. אולם, יש לדעת שטיפות סטרואידים שניתנות לאחר הניתוח יכולות לגרום לצניחת עפעף זמנית. כל טוב! ד"ר יגב רונית

21/07/2021 | 21:25 | מאת: אמא דואגת

אצל מי נותחתם?

מנהלי פורום פזילה ועין עצלה