שאלה בנוגע לתיקון פזילה

דיון מתוך פורום  פזילה ועין עצלה

28/06/2019 | 09:49 | מאת: גל

היי אני בת 18 וכשהייתי בת חצי שנה עברתי ניתוח תיקון פזילה אבל עדיין נשארה שארית של פזילה ואי אפשר לנתח את זה היום כי זה ממש שארית קטנה למרות שכן שמים לב לזה ועם משקפיים זה מתקן חלקית ובנוסף יש לי צילינדר גבוה האם הצילינדר מפריע לתיקון הפזילה? מה ניתן לעשות כדי להעלים את הפזילה?

שלום גל! ע"מ לבדוק כיצד ניתן לעזור לך, עלייך להיבדק ע"י רופא עיניים מומחה לילדים ופזילה. לעיתים, מתן משקפיים מתאימים יכול לעזור. לצילינדרים אין השפעה על הפזילה. כל טוב ובהצלחה! ד"ר יגב רונית

מנהלי פורום פזילה ועין עצלה