פזילה בעין שמאל שאלה

דיון מתוך פורום  פזילה ועין עצלה

14/06/2019 | 18:36 | מאת: יוליה

שלום יש לי פזילה בעין שמאל מהילדות . אני בת 39 יש לי משקפיים עם פריזמות שעוזרות. האם יועיל לי לעשות תרגילים מיוחדים מול המחשב או בניתוח או שמאוחר מדי בגיל מבוגר. תודה

שלום רב! ע"מ לתת לך תשובה מהימנה את צרכה להיבדק. יש לדעת את כיוון הפזילה, דרגתה, האם קבועה או לסירוגין. עפ"ר תרגילים לא עוזרים. כמו כן, יש לדעת שהרכבת פריזמות מקבעת את הפזילה. לסיכום, עלייך להיבדק ע"י רופא עיניים מומחה לילדים ופזילה ע"מ לקבל את ההמלצה הטובה עבורך. כל טוב! ד"ר יגב רונית

15/06/2019 | 12:29 | מאת: יוליה

תודה רבה על התשובה נבדקתי על ידי אופטמטריסט בכיר. והוא אמר שאין טעם בניתוח ותרגילים כי המוח שלי התרגל יותר מדי שנים למצב יש לי פזילה כלפי חוץ אקסטרנית שהעין מתעייפת . ותודה

שלום רב! כפי שציינתי לעיל,פריזמות מקבעות את הפזילה. ובפזילה אינטרמיטנטית (לסירוגין), טיפולי סגירה של העין הטובה יכולים לעזור. חוזרת על המלצתי, להיבדק ע"י רופא עיניים מומחה לילדים ופזילה. כל טוב! ד"ר יגב רונית

מנהלי פורום פזילה ועין עצלה