משקפי שמש והחמרת פזילה

דיון מתוך פורום  פזילה ועין עצלה

10/06/2019 | 09:23 | מאת: אבי

שלום, יוצא לי להיות המון זמן מהיום עם משקפי שמש, שאלתי היא האם זה יכול להחמיר את הפזילה שלי? זו או אולי נשמעת שאלה מוזרה אבל בלי משקפי שמש לדעתי רואים יותר ממוקד כי למעשה יש יותר על מה להתפקס אז אולי זה מנוון את העיניים שמרכיבים משקפי שמש כל בזמן

שלום רב! באנשים עם עין עצלה משקפי השמש יכולים להוריד יותר את חדות הראייה, ולכן הנטייה לפזילה יכולה לבוא אז לידי ביטוי. אך, אני בהחלט ממליצה על הרכבת משקפי שמש, להקטנת החשיפה לקרינת UV. כל טוב! ד"ר יגב רונית

מנהלי פורום פזילה ועין עצלה