עין עצלה ועבודה ונהיגה

דיון מתוך פורום  פזילה ועין עצלה

02/06/2019 | 12:19 | מאת: שיראל

שלום רב האם ניתן לקבל רישיון נהיגה שעין שלי שמאל עצלה בקושי רואה משהו ראה אפסית ועין שניה ימין מספר המשקפיים - 9. והאם ניתן לעבוד בעבודה על מחשב עם המצב הזה כי כעת אנני עובדת

הי אשמח על עדכון באתר ועדכוני. שיראל שלום רב לנהיגה ברכב פרטי, מספיק ראייה מתוקנת, עם משקפיים או עדשות, הטובה יותר מ 6/12. ומספיק עין אחת שרואה טוב. עלייך להבדק עי אופטומטריסט עם משקפיים ולוודא. לגבי המחשב מותר לעבוד גם עם עין עצלה. בהצלחה ובבריאות דר ליכטר

מנהלי פורום פזילה ועין עצלה