עין עצלה שלא רואה טיפול

דיון מתוך פורום  פזילה ועין עצלה

30/05/2019 | 23:15 | מאת: אורטל

שלום רב אני סובלת מעין עצלה שהראיה בה אפסית כמעט ואנני רואה כלום האם יש ניתוח או טיפול מסויים שיכול להחזיר את הראיה לעין

אורטל שלום רב כיום ניתן לשפר את הראייה בעין עצלה במבוגרים ע״י שיטה ולא פולשנית הנקראת נוירוויזן והיא שיטת תרגול המעוררת את הנוירונים במרכז הראייה במוח לראייה טובה יותר, ועל ידי כך מתקבל שיפור בחדות הראייה המרחבית ( תלת מימדית) והראייה הניגודית. אך גם בטיפול זה יש צורך בחדות ראייה לפחות חלקית– כדי לראות את הגירויים. בכדי לדעת אם הטיפול יכול להתאים לך, ניתן לקבוע בדיקת התאמה בטלפון *3122 ברשת עיניים. בברכה ובכל טוב דר' ליכטר

מנהלי פורום פזילה ועין עצלה