נגישות
נגישות

טיפול בנירווויז'ן לאחר ניתוח לייזר

דיון מתוך פורום  פזילה ועין עצלה

30/05/2019 | 12:58 | מאת: אריאל

שלום! אני עומד לעבור ניתוח לייזר בעין עצלה, הוסבר לי שגם לאחר הניתוח חדות הראייה תהייה עד 6/9. האם טיפול בשיטת נירווויז'ן תוכל לשפר את הראייה ל6/6 בעין העצלה?

אריאל שלום רב אני מניחה שלאחר הניתוח הראייה בשתי העיניים יחד תהיה טובה. וגם הראייה בעין עצלה של 6/9 היא ראייה טובה, כך שאני לא בטוחה אם יהיה לך צורך בשיפור נוסף. בכל מקרה לאחר טיפול נוירווזין קיים שיפור בראייה אך לא ניתן להבטיח ראייה של 6/6. בהצלחה בניתוח ושיוביל לראייה טובה. בברכה דר' ליכטר

מנהלי פורום פזילה ועין עצלה