נגישות
נגישות

תשובתך לגבי טיפול בניווז'יון

דיון מתוך פורום  פזילה ועין עצלה

29/05/2019 | 23:06 | מאת: שיראל

תודה ד"ר על תשובתך זו אני מהשאלה הקודמת אז את בעצם ממליצה לי לרדת מהעיניין של הטיפול בניווז'יון עד להוצאת התפרים מהעין שמאל שהיא לאחר ניתוח להשתלת קרנית ולהתרכז בטיפול בקורטוקונוס. אבל אין שיפור בניתוח להשתלת קרנית ועין שמאל בכלל לא רואה בקושי רב וגם בעין ימין יש בעיה ולא מסתדרת עם משקפיים. אולי התכוונת לחכות עם זה עד הוצאת התפרים ואז לנסות את הטיפול

לקריאה נוספת והעמקה

שיראל שלום רב בהמשך לתשובתי הקודמת, לפעמים לאחר הוצאת תפרים הראייה יכולה להשתפר, וגם עדשות מגע מיוחדות לקרטוקונוס יכולות לשפר את הראייה. אני מציעה, למצות את הטיפולים ואת האפשריות לשיפור הראייה המיועדים לקרטוקונוס. טיפול נוירווזן מיועד לשיפור חדות הראייה בעין עצלה. ומכוון שבקרטוקונוס חדות הראייה יכולה להשתנות עם הזמן, עקב הקרטוקונוס, הנטייה היא פחות להמליץ על טיפול נוירויזן ... אם בהמשך חדות הראייה תהיה ירודה ולא יהיה אפשרות נוספת לשיפור חדות הראייה ניתן יהיה לשקול הטיפול. בברכה ולראייה טובה דר' ליכטר

מנהלי פורום פזילה ועין עצלה