תפרים לאחר ניתוח תיקון

דיון מתוך פורום  פזילה ועין עצלה

25/05/2019 | 17:54 | מאת: אלה

שלום, עברתי ניתוח תיקון פזילה בבי״ח איכילוב לפני שנתיים, הרופאה השתמשה בתפר בצבע שחור שלמרות ההבטחה שיתמוסס ויעלם עדיין מופיע כתם שחור מכוער על גבי העין. (נוסף לכך שהפזילה לא תוקנה) האם יש סיכוי שהכתם השחור יעלם בשלב כלשהו או שנשארתי איתו לכל החיים? האם כאבים/גירוד בעין שנתיים אחרי זה דבר שכיח או מצביע על בעיה? אשמח לתשובתך, תודה מראש

שלום רב! בד"כ משתמשים בתפרים נמסים בניתוחי פזילה. אך, באם עדיין יש תפר בעין -יתכן שהוא לא מהסוג הנמס. נוכחות של תפר יכולה להציק ולגרום לגרד. לכן, עצתי לך לפנות לרופאה המנתחת להיבדק ולהוציא את התפר . כל טוב! ד"ר יגב רונית

מנהלי פורום פזילה ועין עצלה