בן 3 מסרב לשים רטייה

דיון מתוך פורום  פזילה ועין עצלה

08/05/2019 | 19:21 | מאת: רויטל

היי ד"ר יגב, היינו אצלך לפני מספר חודשים בבדיקה והילד אובחן עם עין עצלה. המלצת לנו לשים רטיות פעמיים ביום למשך 3 חודשים. הילד מסרב בתוקף לשים את הרטייה ואנחנו אובדי עצות. אשמח לעזרה שלך/לקביעת תור מחדש על מנת לפתור את הבעיה

שלום רב! לא ציינת היכן הוא נבדק על ידי. האם בשבע עיניים? בכל מקרה, עלייך לפנות למקום בו נבדק ולציין את פרטיו שם ות"ז ואנסה לעזור לך. כל טוב! ד"ר יגב רונית

08/05/2019 | 23:07 | מאת: רויטל

היי תודה רבה על המענה. כן, בדקת אותו בשבע עיניים-נמני אליה דוד, יש דרך לשוחח איתך טלפונית ?

שלום רב! אפשר להתקשר לשבע עיניים ביום חמישי כשאני עובדת שם להשאיר פרטים ואחזור אלייך. בברכה, ד"ר יגב רונית

מנהלי פורום פזילה ועין עצלה