עין עצלה עם ראיה 6/6

דיון מתוך פורום  פזילה ועין עצלה

29/05/2014 | 08:17 | מאת: שרה

שלום, אני בת 29, היתה לי עין עצלה שטופלה מגיל שנה וחצי ועד שהראיה שלי היתה 6/6. לאחרונה אני מרגישה שהעין "בורחת" לי ואני לא מצליחה להתמקד. בעבר זה היה קורה לי רק לעיתים רחוקות בעייפות וכו' והיום אנשים בעבודה יכולים לשים לב שמשהו לא בסדר עם העין שלי.. אני עובדת רוב היום מול מחשב. עשיתי בדיקת ראיה ועדיין הראיה שלי תקינה. מה יכולה להיות הסיבה לתופעה ומה אפשר לעשות? תודה מראש.

שרה שלום! בשאלתך לא ציינת לאיזה כוון העין נוטה לברוח. באם היא נוטה לברוח פנימה יתכן שיש לך רוחק ראיה ובאם היא נוטה לברוח החוצה יתכן שיש לך קוצר ראיה.המלצתי היא להיבדק ע"י רופא עיניים מומחה לילדים ופזילה אשר ימליץ על הטיפול בהתאם לממצאי הבדיקה. כל טוב! ד"ר רונית יגב

מנהלי פורום פזילה ועין עצלה