פזילה ניתוח שאלה

דיון מתוך פורום  פזילה ועין עצלה

22/01/2019 | 15:07 | מאת: עירית

שלום, יש לי פזילה קטנה החוצה 10 פריזמות בכל עין. הרופא מציע ניתוח על השריר המדיאלי בעין אחת. האם בדרך כלל בוחרים בעין החלשה? אם כן למה? האם התוצאות יושפעו במידה ובעין החלשה לא ניתן לנתח מסיבות רפואיות וצריכים לבחור בעין החזקה?

שלום רב! בד"כ לא מנתחים פזילה שהיא עד 10 פריזמות. כאשר יש עין עצלה, מעדיפים לנתח אותה ולא לנתח את העין הטובה. אך, ניתן לנתח גם את העין הטובה במקרה הצורך. ד"ר יגב רונית. כל טוב!

מנהלי פורום פזילה ועין עצלה