פזילה קלה והרכבת משקפיים

דיון מתוך פורום  פזילה ועין עצלה

28/12/2018 | 19:09 | מאת: יעל

שלום, אני מרכיבה משקפיים מגיל 3 צילנדר וגם קצרת ראי. יש לי קצת פזילה לא ממש מורגשת. האם מנתחים גם במצבים כאלו? כלומר יש הרבה אנשים שהעיניים שלהם לא ממש ממוקדות והם לא מנותחים. השאלה אם ניתוחי פזילה מומלצים רק במקרים קשים? תודה

שלום רב! במקרה שהפזילה מתוקנת ע"י משקפיים, לא צריך לנתח. ישנם מצבים נוספים של פזילה שלא צריך לנתח. במקרה של ספק, כדאי להיבדק ע"י רופא עיניים מומחה לילדים ופזילה. בברכה, ד"ר יגב רונית

מנהלי פורום פזילה ועין עצלה