משקפי אמבלייז

דיון מתוך פורום  פזילה ועין עצלה

29/04/2014 | 20:09 | מאת: שלומית

שלום רב לבני פזילה סמוייה ועין עצלה. הומלץ לנו להשתמש במשקפי אמבליז + תכנת H.T.S כמה זמן במהלך היום מרכיבים את המשקפים ביום? והאם העדשות מותאמות למספר שיש לו ? מי יכול לספר לי את התכנה והאם ניתן לשלב בין השניים? תודה

שלום שלומית! ניתן להרכיב את משקפי האמבליז בכל שעות היום;באם רוצים ניתן בחלק משעות היום להרכיב משקפיים רגילים. במשקפי האמבליז מרכיבים עדשות עם התיקון האופטי של הילד בהתאם למרשם שניתן ע"י רופא עיניים בילדים או אורטופטיסט. יש לפנות לאופטיקה של שבע עיניים להתאמת המשקפיים. כל טוב ובהצלחה! ד"ר רונית יגב

מנהלי פורום פזילה ועין עצלה