עין עצלה שהתגלתה בגיל 10 יחסית מאוחר כיום אני בת 22

דיון מתוך פורום  פזילה ועין עצלה

13/11/2018 | 18:35 | מאת: שרה

יש אפשרות לתיקון עין עצלה מבלי לפגוע בעין היותר חזקה ? יש מכון של עיניים את ממליצה עליו מחפשת חוות דעת נוספת תודה .

שלום רב כיום ניתן לשפר את הראייה בעין עצלה במבוגרים ע״י שיטה חדשנית ולא פולשנית הנקראת נוירוויזן והיא שיטת תרגול המעוררת את הנוירונים במרכז הראייה במוח לראייה טובה יותר, ועל ידי כך מתקבל שיפור בחדות הראייה הראייה המרחבית ( תלת מימדית) והראייה הניגודית. ניתן לקבוע בדיקת התאמה בטלפון *3122 ברשת עיניים. כל טוב ובהצלחה

מנהלי פורום פזילה ועין עצלה