ניתוח פזילה מרגיש מבולבל

דיון מתוך פורום  פזילה ועין עצלה

13/11/2018 | 11:53 | מאת: רונן

לפני חמישה ימים עברתי ניתוח פזילה. עד גיל 20 הייתה פזילה רצינית פנימה אחריי ניתוח לייזר להסרת משקפיים הפזילה הלכה החוצה אבל היה מראה יותר טוב עכשיו עשיתי ניתוח לתיקון הפזילה ועכשיו אחריי הניתוח הפזילה חזרה פנימה הניתוח היה עם שיטת התפרים חזרתי יום אחריי לכיוון הפרופסור שניתח אותי אומר שבכוונה הם השאירו קצת את הפזילה כלפי פנים בגלל שיש נתייה לעין לחזור קצת החוצה יש סיכוי שאת התוצאה הסופית רואים רק אחריי כמה שבועות?

שלום רב! הפזילה יכולה להשתנות עדיין ואכן יש נטייה של פזילה החוצה עם הזמן. כל טוב! ד"ר יגב רונית

מנהלי פורום פזילה ועין עצלה