עין עצלה ומשקפי מציאות מדומה

דיון מתוך פורום  פזילה ועין עצלה

29/08/2018 | 20:15 | מאת: חוה

אני בת 70 ויש לע עין עצלה. הוזמנתי לסיור עם משקפי מציאות מדומה. האם אוכל לראות תלת מימד? האם צפויה לי סחרחורת או כאב ראש?

שלום רב! עין עצלה פרושה שהעין רואה פחות טוב מהשנייה. מספיק שהעין תראה שורה או שתיים פחות מהשנייה עם תיקון אופטי מלא (משקפיים) ע"מ שתיקרא עצלה. במשקפי ראות מדומה צריך שתהיה ראיית תלת מימד וזה לא בהכרח נפגע כשיש עין עצלה.באם יש פזילה אזי ראיית תלת מימד בהכרח נפגעת . כל טוב! ד"ר יגב רונית

מנהלי פורום פזילה ועין עצלה